SOLUTECH WERKT SAMEN MET

FABRIKANTEN EN PARTNERS IN AZIË

Share webdesign holland op Facebook Share webdesign holland op Twitter Share webdesign holland op linkedIn Share webdesign holland op linkedIn

Productietechnieken

Onze partners hebben de beschikking over de nieuwste productietechnieken en -faciliteiten. Dat biedt ons de mogelijkheid om al bij een afname van enkele stuks maatwerk te leveren. Op basis van uw wensen en het ontwerp van uw product hanteren wij de juiste productietechniek.

Vrijwel iedere materiaalsoort, veredeling, bewerking en/of oppervlaktebehandeling van uw product is mogelijk.

 

De producten van SOLUTECH worden vervaardigd volgens diverse productietechnieken, waaronder:

Draaien

De productiefaciliteiten hebben de beschikking over de nieuwste productietechnieken. Dit brengt ons in staat om draaiwerk van gegarandeerde kwaliteit tegen een concurrerende prijs te leveren.

Aan de hand van de producttekening(en) en seriegrootte wordt vooraf de keuze van bewerkingen van de producten vastgesteld.  Onze partners kunnen uw producten conventioneel bewerken, maar hebben ook de beschikking over moderne CNC-bewerkingsmachines en/of bewerkingscentra met bewerkingsrobots.

Frezen en kotteren

Wij leveren diverse producten welke geheel of gedeeltelijk gefreesd of gekotterd zijn. Vaak maken deze bewerkingen deel uit van een samenstel van bewerkingen.

Smeden

Een vaak vergeten, maar kostenbesparende en kwaliteit verhogende methode, is het smeden van metalen delen. Met deze productietechniek wordt er materiaal en arbeidstijd bespaart en de sterkte van het product is over het algemeen hoger dan die van mechanisch verspaande producten.

Onze partners maken gebruik van zowel koud- als warm smeden, voor zowel eindproducten als halffabricaten.

Gieten

Wij leveren gietwerk uit alle mogelijke materialen. Veel toegepaste materialen zijn gietstaal, gietijzer, aluminium en kunststof.

Voor het gietproces maken we o.a. gebruik van coquillegieten, zandgieten, verloren was methode of seriematige spuitgietmethodes.

Kunststof spuitgieten

Spuitgieten is een verwerkingstechniek voor thermoplasten, ook wel kunststof genoemd. Kunststof spuitgieten is een uitermate geschikte productiemethode voor het produceren van grotere aantallen kunststof producten.

Vanaf het ontwerp, eventueel aan de hand van uw tekening, de matrijs en tot het uiteindelijke spuitgieten zelf: Wij zorgen ervoor dat uw producten in de door uw gewenste kwaliteit geproduceerd worden.

Extruderen

Wij leveren diverse producten van aluminium en staal uit extrusie. Denk hierbij aan klant specifieke aluminium profielen en stalen pallen.

De profielen kunnen bijv. ook mechanisch worden bewerkt of gelast.

Assembleren

Indien gewenst verzorgen wij assemblage of deelassemblage van de geproduceerde producten. Assemblage met, door u toegeleverde onderdelen, behoort ook tot de mogelijkheden.

Overige productie technieken

Naast bovenstaande productietechnieken, kunnen wij uw producten ook:

•  Buigen   •  Lassen •  Knippen  •  Boren •  Tappen  •  (Rond)slijpen  •  Vonken

•  Ponsen  •  Zagen  •  Etc.

Veredelen

Om de eigenschappen van de toegepaste materialen te verbeteren kunnen wij verschillende soorten veredeling toepassen op uw producten, waaronder:

•  Harden  •  Carbonitreren  •  Nitreren         •  Ontlaten  •  Tenifeer behandelen

Conservering

Onze producten worden over het algemeen in grotere batches gemaakt. Daarna worden de producten per containerschip naar Europa vervoerd en vervolgens in veel gevallen door u geheel of gedeeltelijke opgeslagen. Conservering van uw producten is dus in veel gevallen gewenst.

Gebruikelijk is om de producten in de conserveerolie te zetten of zodanig in te pakken dat er geen oxidatie ontstaat. Dat heeft ook nadelen, omdat de conservering eerst verwijderd moet worden alvorens de onderdelen te kunnen assembleren, lassen of verwerken.

SOLUTECH maakt daarom in de meeste gevallen gebruik van een conservering op waterbasis. Dit houdt minder lang stand houdt dan conventionele conserveringsmiddelen, maar maakt het mogelijk om uw producten direct te verwerken zonder eerst te reinigen. Dit bespaart u kosten en tijd!

Mocht de situatie het vereisen dat er wel degelijk conventioneel geconserveerd moet worden, dan behoort dat uiteraard tot de mogelijkheden.

 

Solutech b.v. - Vennestraat 36-J - 2161 LE  Lisse - Nederland

Telefoon: +31 25222 0679 - Fax: +31 25222 9354  Mail: info@solutech.nl

 
Share webdesign holland op Facebook Share webdesign holland op Twitter Share webdesign holland op linkedIn Share webdesign holland op linkedIn

+

Share webdesign holland op Facebook Share webdesign holland op Twitter Share webdesign holland op linkedIn Share webdesign holland op linkedIn

Solutech b.v. - Vennestraat 36-J - 2161 LE  Lisse - Nederland

 Tel: +31 2522 206 79 -  Fax: +31 2522 293 54

Mail: info@solutech.nl

 

Solutech b.v. - Vennestraat 36-J  2161 LE  Lisse - Nederland Tel: +31 2522 206 79 -  Fax: +31 2522 293 54

Mail: info@solutech.nl

Share webdesign holland op Facebook Share webdesign holland op linkedIn Share webdesign holland op linkedIn Share webdesign holland op Twitter