Solutech bv

INTERNATIONAL TRADING

Hoofdmenu - Productie processen

DRAAIEN:  SOLUTECH is gespecialiseerd in allerhande draaiwerk wat zeer concurrerend aangeboden kan worden met gegarandeerde kwaliteit.

Denk hierbij aan; alle rotatie symmetrische onderdelen in elk beschikbaar materiaal.

 

FREZEN EN KOTTEREN: SOLUTECH levert onderdelen welke geheel of gedeeltelijk gefreesd of gekotterd zijn. Vaak maken deze bewerkingen deel uit van een samenstel van bewerkingen. De onderdelen kunnen verder bewerkt, veredeld, gecoat of geassembleerd worden.

 

SMEDEN: Een vaak vergeten maar kostenbesparende en kwaliteitsverhogende methode is het smeden van metalen delen. Er wordt materiaal en arbeidstijd bespaart en de sterkte van het product is over het algemeen hoger dan die van mechanisch verspaande producten.

 

GIETEN: SOLUTECH levert gietwerk toe in alle mogelijke materialen. Vanzelfsprekend kunnen de gietstukken bewerkt,  gecoat of behandeld worden volgens klantspecificatie.

VEEL TOEGEPASTE MATERIALEN: GIETIJZER, GIETSTAAL, ALUMINIUM,

KUNSTSTOFFEN, EXOTISCHE MATERIALEN

TOEGEPASTE METHODEN: COQUILLEGIETEN, ZANDGIETEN, VERLOREN WAS

METHODE, SERIEMATIGE SPUITGIETMETHODES

 

OVERIGE PRODUCTIEPROCESSEN:

BUIGEN, LASSEN, KNIPPEN, BOREN, TAPPEN, SLIJPEN, RONDSLIJPEN, VONKEN, PONSEN

 

VEREDELEN:

HARDEN, CARBONITREREN, NITREREN, ONTLATEN, TENIFEER BEHANDELEN

 

OPPERVLAKTEBEHANDELINGEN:

VERZINKEN / GALVANISEREN, VERCHROMEN, VERNIKKELEN, ZWARTEN, ANODISEREN en andere processen zijn meer standaard dan uitzondering.

 

ASSEMBLEREN:

Indien gewenst, verzorgen wij assemblage of deelassemblage van de door ons geproduceerde producten maar ook assemblage met, door klanten toegeleverde onderdelen, behoort tot de mogelijkheden.

 

VERPAKKEN:

Onze aandacht voor uw orders en aanvragen beperkt zich niet slechts tot het product maar ook de verpakking krijgt onze volle aandacht. Maximaal gewicht of omvang, soort verpakking, en maatwerk-verpakking is voor ons meer standaard dan uitzondering. We houden hierbij wetgeving en milieu in de gaten en ook uw logistieke mogelijkheden spelen een belangrijke rol.

 

PARTNER MEERWAARDE:

De partners van SOLUTECH BV beschikken over alle additionele bewerkingen om het eindproduct te laten voldoen aan de specificaties van

het product.

 

VRAAG NAAR ONZE MOGELIJKHEDEN!!!

 

©

Alle rechten voorbehouden

-

Solutech b.v.

Oktober 2012

-

-

Disclaimer